Jorden rundt - En musikalsk verdensrejse i morfars gemmer

Sted

Teater ZeBU
Øresundsvej 4-6
2300
København S

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

Malene keder sig på ferie hos sin morfar. Hun går på opdagelse på loftet og finder hans gamle rejsekuffert, som indeholder fund fra alle hans verdensrejser
Fag
Klassetrin
Bydel

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille, og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfars gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Til teaterkoncerten “Jorden rundt” hjælper eleverne Malene med at undersøge kuffertens indhold, som tager dem med på en interaktiv musikalsk minderejse, hvor de vil opleve De Dødes Dag i Mexico, en sladrefest på Trinidad, få mulighed for at slappe af på Copacabana, danse løs i Ghana eller tage med på verdens længste togtur gennem Rusland. Eleverne vil møde historier, der giver dem en fornemmelse af, at alle børn på jorden har meget til fælles – og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

OBS: Teaterkoncerten henvender sig til børnehavebørn samt børn i 0.-3. klasse. Book jeres billetter på mail: nicole@zebu.nu og skriv jeres skole, navn og telefonnummer på kontaktperson, årgang, antal elever og lærere og en ønsket tid/dato.