Jagten på den løsslupne lørdagskylling

Sted

Teater Hund & Co. på Krudttønden
Krudttønden, Serridslevvej 2
2100
København Ø

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

Teater Hund på Krudttønden.
En musikalsk forestilling om modsætninger for de 5 - 12 årige.
Klassetrin
Bydel

Boris og Betina er bedste venner og de er meget forskellige. Boris synes, at de er som hund og kat – Betina synes, at de er som nat og dag. Betina elsker frisk luft, Boris elsker sure sokker. Når Boris vil slappe af, vil Betina danse.

En dag skal de passe en lørdagskylling, men der sker noget, som ikke må ske! Lørdagskyllingen er sluppet ud af buret. Betina synes, det er synd at sætte den tilbage i buret, men Boris er bange for, at den løber sin vej. Boris og Betinas venskab bliver sat på prøve i et kaotisk og smukt hverdagseventyr.

Jagten på den løsslupne lørdagskylling er en musikalsk forestilling om hvordan vi er sammen, selvom at vi har forskellige behov, om forventninger, forhandlinger og kompromiser. Om livets små og store følelser, om hverdagens kaos og universets orden. Om tilværelsens op- og nedture og den fine musik, som opstår, når modsætninger tør at mødes. 

SPIL OG TANKEMATERIALE:
Til alle forestillingerne udvikler vi et nyt spil, som alle får når, de har set forestillingen. Spillene tager udgangspunkt i forestillingens tematik og forlænger teateroplevelsen på en klog og sjov måde. Derudover skabes der også et undervisningsmateriale / tankemateriale / sansemateriale – afhængigt af hvad der passer til målgruppen og forestillingsindholdet. Disse materialer kan bruges til forberedelse og/eller efterbearbejdelse, og kan frit downloades.