Skoleforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Hallo!

Sted

Folketeatret│b&u
Nørre Voldgade
1358
København K

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

En poetisk forestilling om mødet mellem mennesker
Fag
Bydel

'Hallo!' er en forestilling fuld af krop, hjerte og nysgerrighed, der sætter fokus på tomrummet mellem mennesker og de komiske situationer, der opstår, når vi mødes. Forestillingen lægger op til samtaler om bl.a. kropssprog og kommunikation, både vores eget og andres. Om mødet med andre mennesker og hvordan vi omgås hinanden. I klassen kan man bl.a. tale om de ubeviste og beviste signaler, vi sender ud, når vi prøver at kommunikere med vores omverden. 

Temaer:
Venskab, mod, identitet, næstekærlighed, nysgerrighed, kropssprog, kommunikation

Forløb:
Ca. 2 måneder før besøget sendes en lærervejledning med informationer samt inspiration til forberedelse og efterbearbejdning samt et elevbrev, som er en intro til teaterbesøget og stykket fra os på teatret. Derudover vedhæftes et forældrebrev med information om teaterbesøget, som kan tilpasses. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i undervisningen.

Efter forestillingen, i direkte forlængelse af forestillingen på teatret, åbner Kunstnerisk Laboratorium. Det er en mulighed for eleverne og deres lærere til kreativ efterbearbejdning af tematikkerne og til, at forestillingen kan lagre sig – og lægge op til videre samtaler tilbage i skolen. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten, og estimeret tid er ca. 30 minutter.

Handling:
Teater og ny-cirkus smelter sammen i et magisk rum, når den folkekære skuespiller Søren Hauch-Fausbøll og den prisbelønnede ny-cirkusartist Sunniva Byvard blander kunstarter i en fysisk forestilling uden ord. I Søren og Sunnivas legende univers bliver to mennesker ved med at møde hinanden og omgivelserne på nye måder, og der opstår kraftfulde og skrøbelige situationer, der udfordrer vores forståelse af verden.

'Hallo!' rummer en hjertelig og ærlig humor i et unikt udtryk, der kan forstås intuitivt og umiddelbart i mødet med en overflod af krop, magi og uforudsigelighed. Forestillingen er en underholdende opdagelsesrejse gennem det rørende og det farlige, der kan opstå, når mennesker pludselig står overfor hinanden med et nysgerrigt blik: Hallo! – vi er jo alle blot mennesker.

Spilletider:
Skoleforestillinger: 7. marts og 20. marts kl. 11.00
4., 5. og 19. marts kl. 18.00
8. marts kl. 12.00
21. marts kl. 15.00
22. marts kl. 11.00 og 14.00