Kend din kål

Sted

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200
København N

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

Kål er sund, velsmagende og billig mad, og det er en hjørnesten i dansk madkultur! Kom med på opdagelse af den alsidige verden af kål!
Fag
Madkundskab
Klassetrin
Indskoling
Mellemtrin
Udskoling
Specialklasse
Emner
Bæredygtighed
Ernæring
Klima
Mad
Sundhed
Bydel
Alle bydele

Dette forløb er desværre fuldt booket i 2025. 

På kurset lærer vi om forskellige typer kål og hvordan kål kan indgå i lækre retter. Vi ser på kålens historie og betydning i dansk madkultur, samt dens rolle i moderne madlavning, og dykker ned i de sundheds- og klimamæssige fordele. I køkkenet vil vi sammen tilberede fantastiske måltider med kålen er i fokus.

Forløbet kan tilpasses efter klassetrin.

Tilmelding sker via web: modpaamad.dk

For yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: modpaamad@meyers.dk