Kend din kål
Sted
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200
København N
Pris
Gratis for københavnske folkeskoler
Dato & TID
Fag
Madkundskab
Klassetrin
Indskoling
Mellemtrin
Udskoling
Specialklasse
Emner
Bæredygtighed
Ernæring
Klima
Mad
Sundhed
Bydel
Alle bydele
Dette forløb er desværre fuldt booket i 2025.
På kurset lærer vi om forskellige typer kål og hvordan kål kan indgå i lækre retter. Vi ser på kålens historie og betydning i dansk madkultur, samt dens rolle i moderne madlavning, og dykker ned i de sundheds- og klimamæssige fordele. I køkkenet vil vi sammen tilberede fantastiske måltider med kålen er i fokus.
Forløbet kan tilpasses efter klassetrin.
Tilmelding sker via web: modpaamad.dk
For yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: modpaamad@meyers.dk