Jeg ser dig - En forestilling om at føle sig usynlig

Sted

Teater ZeBU
Øresundsvej 4-6
2300
København S

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

Først var Janus bare gennemsigtig, men til sidst blev han helt usynlig. En forestilling i et magisk billedunivers om præteenagere i digitalt limbo.
Fag
Klassetrin
Bydel

Gæstespil af Meridiano Teatret

Janus er usynlig. Først var han bare gennemsigtig. Så blev det mere og mere og til sidst var der ingen, der kunne se ham.
En forestilling i et magisk billedunivers om præteenagere i digitalt limbo.

Janus og Clara har noget til fælles. De har svært ved at få venner.

Deres skoler ligger tæt på hinanden, kun adskilt af parken. Men de kender ikke hinanden. Hver morgen tager Janus den gule metro fra vest. Clara den grønne fra øst. Det sidste stykke tager de begge den røde linje.

Janus er begyndt at føle sig gennemsigtig. De andre kigger i deres mobiler og går forbi ham uden at se ham. Til sidst er han blevet helt usynlig. En dag, da han sidder på en bænk i parken og har affundet sig med sin ikke-eksistens, opdager han, at der sidder en pige på bænken overfor med en bog i hånden. Hun kigger direkte på ham. Janus ser tilbage på Clara, og Clara giver ham, uden at det var meningen, et slags smil.

OBS: Forestillingen henvender sig til børn i 3.-6. klasse. Book jeres billetter på mail: nicole@zebu.nu og skriv jeres skole, navn og telefonnummer på kontaktperson, årgang, antal elever og lærere og en ønsket tid/dato.