Japansk Køkken

Sted

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200
København N

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

Japansk madkultur har en fantastisk rigdom og dybde.
Fag
Madkundskab
Klassetrin
Mellemtrin
Udskoling
Specialklasse
Emner
Bæredygtighed
Ernæring
Klima
Mad
Sundhed
Bydel
Alle bydele

De fleste tænker på sushi, når man taler om japansk mad, men Japan byder på mange flere velsmagende traditionelle retter. 
Retter som f.eks. Ramen og Japansk Barbecue er, i de seneste år blevet populære, på den danske madscene.  

På dette 2 dages kursus dykker vi ned i de japanske teknikker, ingredienser og måltidstraditioner. Vi lader sushien ligge og arbejder i stedet med den japanske streetfood hvor vi stifter bekendtskab med de japanske råvarer og smagsgivere som f.eks. sake, mirin, dashi og katsuobushi.

Vi inviterer eleverne med ind i et spændende smagsunivers hvor de prøver kræfter med at lave deres egen dashifond, som vi senere skal bruge til at lave ramensuppe. Herudover prøver vi kræfter med velsmagende og overraskende japanske streetfood-retter.

Forløbet kan tilpasses efter klassetrin.

Tilmelding sker via web: modpaamad.dk

For yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: modpaamad@meyers.dk