Grønt verdenskøkken
Sted
Pris
Dato & TID
Dette forløb er desværre fuldt booket i 2025.
På dette 2-dages kursus rejser vi ind i det grønne verdenskøkkens håndværk. Vi udforsker grundsmagene og aromaernes rolle, som er de indtryk, vi opfanger gennem næsen, når vi spiser, og vi eksperimenterer med varmen fra krydderier som peber, chili, peberrod og rå hvidløg. Desuden dykker vi ned i betydningen af forskellige konsistenser for at skabe velsmagende grønne måltider.
Vi berører også emner som sundhed og fødevarestyrelsens kostanbefalinger. Vi lærer, at grove grøntsager som kål og rodfrugter er rige på vitaminer, fibre og mineraler, som er gavnlige for vores krop. Samtidig opdager vi, at vores kødforbrug ofte overstiger vores behov. Vi undersøger også sammenhængen mellem klimapåvirkningen og fødevareproduktionen, hvilket er en integreret del af kurset.
Tilmelding sker via web: modpaamad.dk
For yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: modpaamad@meyers.dk