Grøn innovationsforløb "Rent vand i Nigeria"

Sted

På jeres skole

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

I dette innovative læringsforløb, inviterer vi børn på mellemtrinnet med til en international konference, som handler om fremtidens rene vand.
Klassetrin
Bydel

Om forløbet

I dette innovative læringsforløb, inviterer vi børn på mellemtrinnet med til en international konference, som handler om fremtidens rene vand. Her møder de klimaforskeren Dr. Vanddråb, pigen Adana og hendes fætter Emeka, og skal hjælpe dem med at finde på nye og kreative løsninger til de udfordringer, folk i Nigeria oplever med adgang til rent vand grundet klimaforandringer.

Målsætning

Børnene får viden om globale forhold og FN’s 6. verdensmål – Rent vand og sanitet samt verdensmål 13 – Klimaindsats. Forløbet sætter fokus på de problematikker som jævnaldrende børn i Nigeria oplever. Men vi sætter det også i den større kontekst af hvordan hele verden er forbundet gennem klimaet. 

Der vil være stort fokus på handlekraft, kreativ problemløsning og forestillingsevne som vi håber, vil inspirere eleverne til i højere grad at tro på sig selv, fremtiden og egne idéer. 
Desuden er en af vores helt store målsætninger at erstatte “klima-angst” med “klima-mod” og fremme fremtidsoptimisme blandt børn.

 

Se mere her: https://www.gozebra.dk/forloeb