1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 , 10 - En sørgmunter forestilling om tro og gode kammerater

Sted

Teater ZeBU
Øresundsvej 4-6
2300
København S

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

En engel sidder på en trappe og spiser fyldte chokolader. Nedenunder sidder en mand i et slidt jakkesæt med sin guitar og leder efter den tabte melodi.
Fag
Klassetrin
Bydel

Gæstespil af Nørregaards Teater

En engel sidder på en trappe og spiser fyldte chokolader. Hendes ukulele er bulet, vingerne flossede. Nedenunder sidder en mand på en trappesten i et slidt jakkesæt med sin guitar. Han leder efter den tabte melodi.

Manden har meget på samvittigheden, og englen beslutter at hjælpe ham i følgeskab med de 10 bud. Men er det vigtigste at gøre, som der står skrevet, eller at følge sit hjerte? I et af buddene står der, man ikke må stjæle. Men hvad gør man, hvis et barn er ved at dø af sult, og man ikke har nogen penge? 
 
Ved at opleve forestillingen lukkes eleverne ind i et sørgmuntert og musikalsk univers, som præsenterer dem for emner som det at tro på noget, men også det at miste troen samt et tema om, hvad det vil sige at være en god kammerat.

OBS: Forestillingen henvender sig til børn i 0.-4. klasse. Book jeres billetter på mail: nicole@zebu.nu og skriv jeres skole, navn og telefonnummer på kontaktperson, årgang, antal og en ønsket tid/dato.