Skoleforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Englene i sneen

Sted

Folketeatret│b&u
Nørre Voldgade
1358
København K

Pris

40,00 kr.

Dato & TID

Et fortryllende og magisk juleeventyr
Bydel

'Englene i sneen' af Meridiano Teatret er en vidunderlig smuk, nær og rørende juleforestilling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i sneen er en lille, fin fortælling om noget der er større end bare dig og mig. I en fortryllende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie. 

Temaer:
Jul, gode gerninger, eventyr, mirakler, magi, tro og håb, familie, engle

Forløb:
Ca. 2 måneder før besøget sendes en lærervejledning med informationer samt inspiration til forberedelse og efterbearbejdning samt et elevbrev, som er en intro til teaterbesøget og stykket fra os på teatret. Derudover vedhæftes et forældrebrev med information om teaterbesøget, som kan tilpasses. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i undervisningen.

Efter forestillingen, i direkte forlængelse af forestillingen på teatret, åbner Kunstnerisk Laboratorium. Det er en mulighed for eleverne og deres lærere til kreativ efterbearbejdning af tematikkerne og til, at forestillingen kan lagre sig – og lægge op til videre samtaler tilbage i skolen. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten, og estimeret tid er ca. 30 minutter.

Handling:
Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, og børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludseligt i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide? 

Spilletider:
tirsdag - fredag kl. 9.30 og 11.30
lørdag-søndag kl. 11.00 og 13.00