PIST VÆK! Julejagt på Amalienborg

Sted

Amalienborgmuseet
Christian VIII.s Palæ
1257
København K

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler
650,00 kr.

Dato & TID

De kongelige juletraditioner på Amalienborg er blevet PIST VÆK! Kom og hjælp museets maskot med at finde spor rundt på museet, så vi kan redde julen.
Bydel

Julen på Amalienborg er i fare! En af Dronningens gamle juletraditioner er nemlig blevet pist væk. De voksne stresser rundt og har travlt med alt muligt andet og har ikke tid til at hjælpe. Museets maskot har derfor hårdt brug for juleglade børn, der kan hjælpe ham med at komme på sporet af den forsvundne tradition.

Sammen med museets læringspilot og maskotten Valde sættes jagten ind i de kongelige værelser på museet. Her skal børnene lede efter poster og finde julerier, som kan lede dem på sporet af den forsvundne tradition. Gennem fortællinger og forskellige genstande knyttet til juletraditionen vil eleverne opnå et udvidet kendskab til, hvordan traditionen fejres, hvorfor vi fejrer den, og hvor den egentlig kommer fra.

Efter sporjagten og dans om det store juletræet i havesalen, uddeler Valde sin helt egen elefantorden til alle børn, som tak for hjælpen.

OBS!: Forløbet foregår i Christian 8.s Palæ, Amalienborg Museet. Indgang via porten nærmest Frederiksgade. Indenfor vil I blive taget imod af en læringspilot.

Forløbet  kan købes i webshoppen på www.kongernessamling.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bookingafdeling på tlf. 33 18 60 55, telefonen er åben tirsdag til fredag kl. 10 til 12, eller på e-mail: booking@kosa.dk. I tilfælde af afbestilling mindre end 14 dage før tidspunktet for turens afvikling vil det fulde beløb blive opkrævet. 

BEMÆRK: Forløbet er gratis for københavnske folkeskoler, når det bookes via Åben Skole. Der tages forbehold for udsolgte Åben Skole-forløb. Tilmelding til et Åben Skole-forløb kan ikke foretages gennem webshoppen! Send i stedet for en mail til booking@kosa.dk eller ring til 3318 6055. Her bedes du oplyse følgende:

  • Ønsket dato for forløbet (gerne flere datoer)
  • Navn og postadresse på skolen
  • Lærerens navn og mobiltelefonnummer
  • Klassetrin/årgang
  • Antal elever og lærere
  • Hvis klassen er en specialklasse uddyb da venligst særlige hensyn