PÅVIRKET

Sted

C:NTACT
Edisonsvej 10
1856
Frederiksberg C

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

PÅVIRKET består af personlige fortællinger fra unge, der belyser vidt forskellige problemstillinger vedrørende oplevelser med og forhold til rusmidler.
Klassetrin
Bydel

C:NTACT har skabt dialogworkshoppen PÅVIRKET, som består af personlige fortællinger fra unge, der belyser vidt forskellige problemstillinger vedrørende oplevelser med og forhold til rusmidler.  

Ved at belyse emnet fra forskellige vinkler udfoldes tematikken, som efterfølgende leder til en dialogworkshop. Workshoppen involverer fortællere og publikummer i dialog med udgangspunkt i de fortalte historier samt i de refleksioner, der opstår på baggrund af historierne.  

Hver workshop åbner op for en debat, der involverer elevernes refleksioner og holdninger til rusmidler, og som taler ind i skolernes udarbejdelse af egen rusmiddelpolitik og/eller -kodeks.  

Vores erfaring er, at unge lytter, når unge fortæller. Derfor formidler dette projekt viden og erfaringer i øjenhøjde og sikrer på den måde, at de kan spejle sig i de formidlede historier. C:NTACT har mere end 15 års erfaringer med formidling af indsatser til unge ved brug af peer-to-peer formidling.