Jagten på Christian 4.

Sted

Rosenborg Slot
Øster Voldgade 4A
1350
København K

Pris

650,00 kr.

Dato & TID

Kom med på jagt på Rosenborg Slot når vi finder spor efter den kendte kong Christian 4. og bliver klogere på, hvem han var.
Bydel

Jagten på Christian 4. tager udgangspunkt i den danske konge og grundlægger af Rosenborg Slot, Christian 4.

Gennem oplevelse, undersøgelse og historiefortælling indsamles spor efter konges levede liv, når eleverne i små grupper bliver sendt på en slags skattejagt rundt på Rosenborg Slot. Undervejs skal eleverne indsamle kongens 6 K'er, som alle er med til at fortælle historien om kongen, der levede for mere end 400 år siden. Forløbets mål er at eleverne sammen lægger brikkerne til en fælles personkarakteristik af kongen og derved kan svare på, hvem Christian 4. egentligt var.

Forløbet indeholder emnerne: Kongen i samfundet, kongen og kristendommen, kongen og kunsten, kongen i krig, kongen og kærligheden samt kongen og kronen.

Forløbet er niveauinddelt i forhold til 3. - 4. klassetrin og 5. - 6. klassetrin. 

OBS. Dette forløb egner sig ikke til specialklasser!

Forløbet kan købes i webshoppen på www.kongernessamling.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bookingafdeling på tlf. 33 18 60 55, telefonen er åben tirsdag til fredag kl. 10 til 12, eller på e-mail: booking@kosa.dk. I tilfælde af afbestilling mindre end 14 dage før tidspunktet for turens afvikling vil det fulde beløb blive opkrævet. 

BEMÆRK: Forløbet er gratis for københavnske folkeskoler, når det bookes viaÅben Skole. Der tages forbehold for udsolgte Åben Skole-forløb. Tilmelding til et Åben Skole-forløb kan ikke foretages gennem webshoppen! Send i stedet for en mail til booking@kosa.dk eller ring til 3318 6055. Her bedes du oplyse følgende:

  • Ønsket dato for forløbet (gerne flere datoer)
  • Navn og postadresse på skolen
  • Lærerens navn og mobiltelefonnummer
  • Klassetrin/årgang
  • Antal elever og lærere