I røg og damp – i fodsporet på kong Christian 4. - med/uden kroneværksted

Sted

Rosenborg Slot
Øster Voldgade 4A
1350
København K

Pris

650,00 kr.

Dato & TID

Forløbet har fokus på de gode fortællinger om den berømte Christian 4. og hans elskede slot, Rosenborg. Kom helt tæt på mennesket bag kongen.
Bydel

Forløbet tager klassen med gennem kongens liv, som de oplever gennem mundtlig historiefortælling, dialog og hands-on elementer.
Her oplever de bl.a. kongens krone på tæt hold, ser hans blodplettede krigstøj og hvor, han gik på toilettet.

Efter undervisning på slottet, fortsætter forløbet i Læringshuset. Her får alle elever lov til at lave deres helt egne krone ud fra de principper, som vi har talt om ved Christian 4.s krone i skatkammeret. Med sin krone ønskede Christian 4. fortælle, hvilken type konge, han gerne ville være. En krone er ikke bare en krone – en krone er et spørgsmål om visioner!

Eleverne får selvfølgelig deres dekorerede kroner med hjem. 

Forløbet  kan købes i webshoppen på www.kongernessamling.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bookingafdeling på tlf. 33 18 60 55, telefonen er åben tirsdag til fredag kl. 10 til 12, eller på e-mail: booking@kosa.dk. I tilfælde af afbestilling mindre end 14 dage før tidspunktet for turens afvikling vil det fulde beløb blive opkrævet. 

BEMÆRK: Forløbet er gratis for københavnske folkeskoler, når det bookes via Åben Skole. Der tages forbehold for udsolgte Åben Skole-forløb. Tilmelding til et Åben Skole-forløb kan ikke foretages gennem webshoppen! Send i stedet for en mail til booking@kosa.dk eller ring til 3318 6055. Her bedes du oplyse følgende:

  • Ønsket dato for forløbet (gerne flere datoer)
  • Navn og postadresse på skolen
  • Lærerens navn og mobiltelefonnummer
  • Klassetrin/årgang
  • Antal elever og lærere
  • Hvis klassen er en specialklasse uddyb da venligst særlige hensyn