Demokratisk træning i uenighed og konfliktløsning med Deep Democracy

Dato & TID

Find din stemme og få andre til at høre, hvad du har at sige.
Klassetrin

Forløbet vil træne eleverne i at indgå i en dialog og at indtage og forstå forskellige sider i en konflikt.

Forløbet kan målrettes elevråd for at styrke elevernes stemme og arbejde med, hvad elevrådet ønsker og hvordan elevrådet kan uenigheder, både internt og i mødet med andre på skolen, når de arbejder for at gennemføre deres mærkesager.

Deep Democracy er en innovativ metode, der ikke bare bringer holdninger, men også følelser, erfaringer, historie m.m. i spil. I en interaktiv proces vil eleverne komme "på gulvet" og udfolde de forskellige positioner, der er inden for elevindflydelse og demokrati. Eleverne vil på den måde opleve de forskellige polariseringer og konflikter, der er inden for emnerne, og de vil opleve, hvilke mulige løsninger, der kan være.

Forløbet vil engagere eleverne og give dem en forståelse af deres position og handlemuligheder, samt følelse af handlekraft.

Varighed:

Forløbet varer 6 timer og foregår hos jer.

Vi glæder os til at møde jer og jeres elever!

Book jeres forløb på sine@deepdemocracydenmark.dk