BEVÆGELSE I DANSKUNDERVISNINGEN

Sted

Naturlegepladsen i Valbyparken
Hammelstrupvej 41
2450
København SV

Pris

Gratis

Dato & TID

Bevægelse i samspil med grundfaglig læring styrker læringen. Vi tilbyder adgang til specielt udviklede bevægelseslege, f.eks.: Bogstavkapløb, tastaturræs.
Fag
Klassetrin
Emner

Bevægelse i samspil med grundfaglig læring forbedrer læringsmulighederne betydeligt. Særligt børn med indlæringsvanskeligheder hjælpes herved. Vi tilbyder specielt udviklede bevægelseslege og materialer, der med udgangspunkt i leg og bevægelse sætter fokus på dansk og stavning. Legene kan tilpasses elevernes niveau: Leg f.eks.: Bogstavkapløb, tastaturræs, ordkluddermor, gæt en sætning, ordstafet, m.m. 

Naturlegepladsen er bemandet mandag til fredag. Personalet assisterer med at skabe en velfungerende ramme omkring aktiviteterne og projekterne, så I kan fokusere på børnene og indholdet. Desuden kan personalet også tilbyde at forberede f.eks. GPS-løb, bålaktiviteter, naturprojekter eller friluftslivsaktiviteter med læringsindhold efter aftale, i.f.t. jeres planlægning. Ring og hør nærmere i.f.t. jeres behov for at flytte undervisningen ud af klasseværelset og ud i Københavns største park.

København – din by