SMÅDYR OG INSEKTER

Sted

Naturskolen i Valbyparekn
Hammelstrupvej 41
2450
København SV

Pris

Gratis

Dato & TID

På Naturlegepladsen tilbyder og forløb omkring haletudser, biodiversitet og insekter m.v. for børnehaver og indskoling over sommerhalvåret. Årstidsbestemt!

Som naturlegeplads laver vi rammen omkring forløbet, sørger for naturundersøgelsesmaterialerne, igangsætter aktiviteten og bidrager med grundlæggende information omkring det faglige indhold. Vi er dog ikke en naturskole, så det faglige indhold tilrettelægger vi sammen, med afklaring af hvad vi hver især kan byde ind med. Ring, og vi planlægger forløbet og indholdet sammen.

Naturlegepladsen er bemandet mandag til fredag. Personalet assisterer med at skabe en velfungerende ramme omkring aktiviteterne og projekterne, så I kan fokusere på børnene og indholdet. Desuden kan personalet også tilbyde at forberede f.eks. GPS-løb, bålaktiviteter, naturprojekter eller friluftslivsaktiviteter med læringsindhold efter aftale, i.f.t. jeres planlægning. Ring og hør nærmere i.f.t. jeres behov for at flytte undervisningen ud af klasseværelset og ud i Københavns største park.

København – din by