Returkampen og skolebesøg

Sted

Dansk Retursytem
Erik Husfeldts Vej 1
2630
Høje Taastrup

Pris

Gratis
Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

Returkampen er et gratis læringsforløb om genbrug og genanvendelse og samtidig tilbyder vi gratis skolebesøg på vores flotte fabrik i Høje Taastrup.

Hos Dansk Retursystem vil du og din klasse opdage, hvad der sker med de flasker og dåser, som I panter. Vores skræddersyede program er designet til grundskoleelever og vil guide jer gennem alle trinene i genanvendelsen. I får mulighed for at udforske processerne på vores fabrik og se, hvordan flasker og dåser bliver indsamlet og sorteret, før de sendes til genanvendelse.

Under skolebesøget, som varer ca. to en halv time, lærer eleverne om de utrolige fordele, der er ved at genbruge og genanvende. De bliver inspireret og får forståelse for, hvordan de bidrager til en bæredygtig fremtid gennem leg og i dialog med vores guider, der forklarer jer alt om processerne og svarer på spørgsmål.

Oplev det hele på nært hold! Tilmeld din klasse til en spændende besøgsdag, hvor I ikke bare lærer om os, men også bliver begejstrede for genbrug og genanvendelse. Tjek kalenderen for ledige besøgsdatoer og indsend formularen, så hører I fra os.

Kom ind i Returkampen!
I Dansk Retursystem har vi også et supplerende tilbud til undervisningen: Returkampen. Det er gratis, er tilpasset de enkelte klassetrin i grundskolen og er udviklet i samarbejde med Forstå.dk (Lindhardt og Ringhof Uddannelse og Egmont). Det hedder Returkampen. Vi anbefaler, at I gennemfører Returkampen med klassen forud for et evt. skolebesøg, men det er ikke et krav.  

Vi glæder os til at byde dig og dine elever velkommen!