Pasta, Pasta, Pasta

Sted

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200
København N

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

At fremstille pasta fra bunden er lige dele håndværk, kunst og velsmag. Vi laver forskellige typer og varierer både farve og smag.
Fag
Madkundskab
Klassetrin
Mellemtrin
Udskoling
Specialklasse
Emner
Bæredygtighed
Ernæring
Klima
Mad
Sundhed
Bydel
Alle bydele

Pastamaskinen kommer i brug, men vores hænder er det vigtigste værktøj, når vi skal folde, rulle og lægge sammen. Det italienske køkken er med stor fokus på enkelte og gode råvarer. Vi prøver kræfter med den simple pastaret ravioli med spinat og ricotta, og spiser sammen et fælles måltid.

Forløbet kan tilpasses efter klassetrin.

Tilmelding sker via web: modpaamad.dk

For yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: modpaamad@meyers.dk