Byg lyden XL

Pris

5.000,00 kr.

Dato & TID

Hvor store instrumenter kan vi lave? Sammen bygger vi instrumenter, undersøger vi hvorfor de lyder som de gør, og laver musik ud fra grafisk notation.
Bydel

Hvor stort et horn kan vi lave? Hvor lange strenge kan vi spille på? Hvad kan vi lave en XL-tromme af? 

Alle kan være med, når vi sammen udforsker materialer, og bygger strengeinstrumenter, blæseinstrumenter, slagtøj. Vi bygger stort. Og vi udforsker instrumenternes musikalske kvaliteter og muligheder.

Med grafisk notation gøres musikken tilgængelig for alle, og i fællesskab spiller vi et værk.  

I workshoppen kombinerer jeg konstruktion af musikinstrumenter med overvejelser om fysik/natur & teknologi.... Hvad skal der til for at lave lyd med materialer som strenge, luft og rør? Hvordan kan vi ændre tonehøjden? Hvordan kan vi gøre instrumentet kraftigere? Kan vi også ændre klangen? Instrumenterne er extra store (XL), Og jeg kombinerer håndværk og fysik med overvejelser om spilleteknik, musikalsk udtryk og form.

Her er både faglig fordybelse med forundrings-garanti. Her er håndværksflow med plads til selvforglemmelse. Her er et skabende fællesskab. Og så er der grin, for ingen kan holde masken, når der spilles på nedløbsrør og flamingokasser.