ZENOBIA
Omslagsbillede bogen Zenobia
Arrangør:AKUT360
Emner:
ZENOBIA er en teaterforestilling som bygger på Morten Dürr og Lars Hornemans grafic novel med samme navn. Det er en smuk og gribende forestilling om en lille syrisk piges kamp mellem liv og død i krigens skygge. Forestillingen spiller på Zeppelin 29. april - 6. maj Åben Skole tilbyder et antal gratis billetter til skoler i Københavns Kommune: onsdag den 29. april kl. 12:15, mandag den 4. maj kl. 12:15 og tirsdag den 5. maj kl. 12:15. Book billetterne hos Teatret Zeppelin. Først-til-mølle princippet gælder. Resterende billetter sælges til almindelige billetpriser. Billetkontor: Teatret Zeppelin - 3322 0478, hverdage ml. kl. 9:30-13:30. For bestilling via mail, skriv til billet@zeppelin.dk.

Onsdag 29. april 2020 til Onsdag 6. maj 2020
Teater Zeppelin
Valdemarsgade 15
København V
ZENOBIA bygger på Morten Dürr og Lars Hornemans bog og er en smuk, enkel og gribende historie om børn på flugt – om liv og død, og om hvad mennesker må udholde og ofre, når krigen raser.