Yoga for børn og unge med fokus på trivsel - alle kan være med! (Mediyoga Kidz)
Børn og yoga
Underviser Sabrina
Arrangør:Storm & Rod IVS
Både børn og forældre lever i en travl hverdag - til tider under stress. Skoleklasserne får flere elever samtidigt med at ressourcerne til personalet bliver færre. Mediyoga Kidz giver børn og unge muligheden for at finde et stille og roligt sted inde i dem selv. Så er det altid muligt at søge dertil, ligegyldigt hvad der sker omkring dem. Forskning viser at yoga giver børn forbedret koncentration, højere stresstolerance og større selvindsigt. Det vil give positiv effekt på trivsel individuelt og i gruppen. Mediyoga Kidz er yoga, hvor alle kan være med. Der er forsket i Mediyoga og der er dokumenteret effekt. Fokus for min undervisning er, at der er plads til alle og det vigtigste er at acceptere sig selv som den man er. Det budskab er meget vigtigt. Yoga er ikke kedeligt - det er sjovt, lærerigt og fuld af farver! Det program, som jeg laver med børnene, får personlet efterfølgende, så de er mulighed for at lave det med eleverne. Tilbud Et dags workshop: Varighed ca. 2-3 timer. Klassen deles op i to små grupper, som på skift laver yoga med mig. Hvor lang tid gruppen laver yoga vurderer jeg på dagen. Pris: 1200 kr 4 ugers forløb: Varighed ca. 2-3 timer. Fire sammenhængende uger, hvor jeg laver det samme program med børnene. Så de bliver lidt trygge ved programmet og mig som underviser. Deles op i to grupper. Pris: 3600 kr 8 ugers forløb: Varighed ca. 2-3 timer. Fire sammenhængende uger, hvor jeg laver det samme program med børnene. Efter 8 uger kan man se en tydelig effekt på atmosfæren i klassen, mere ro, færre konflikter, mere rummelighed. Pris: 6500 kr Er oplagt især i USU (understøttende timer), klassens time og idræt. Det er rigtig dejligt at starte dagen på, så roen bliver taget med videre i undervisningen.

Fredag 1. november 2019 til Søndag 1. november 2020
På jeres skole
Yoga påvirker nervesystemet hos både voksne og børn. Lær teknikker som giver ro, øget selvværd og højere fokus. Større trivsel for både elever og lærere!