Wurst case scenario – Koncert med Funky Currywurst Brothers
Funky Currywurst Brothers
Fag: Musik
Koncerten med er for op til 200 mellemtrinselever. Der skal min. deltage 130 elever til koncerten. Som supplement til skolekoncerten er der udarbejdet et undervisningsmateriale, som følger læringsmålene for de fag og klassetrin, koncerten henvender sig til. Undervisningsmaterialet kan downloades på https://lms.dk/katalogvisning/?pid=9716, hvor I også kan læse mere om koncerten og finde kontaktoplysninger på musikgruppen. Der kan afholdes to koncerter pr. dag. kl. ca. 9.00 og 12.00 - tidspunkterne kan tilpasses, så de harmonerer med skolens ringetider. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til pernille@lms.dk, som også er behjælpelig med at finde dato og tidspunkt for den enkelte koncert. Ved tilmelding skriv venligst: Skolen navn og adresse, navn på skolens kontaktperson, mail og tlf., 1. prioritet på dato og tidspunkt samt evt. øvrige kommentarer.

Mandag 16. august 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Rhythm & Comedy med virtuost spil på krus, koreografi for kontorstole, masser af bodypercussion, melodika og kalimba. En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion. God interaktion med børnene