Workshopforløb til valgfaget Håndværk og design - med fokus på "prøvekravene" og "Innovation og Entreprenørskab"
Praksisfaglige valgfag
Målgruppe: Udskolingselever 7./8. klasse. Max antal elever: Et valgfagshold. Forløbet kan skaleres. Deltagelse af ungdomsskole-lærer er dog max 6 timer. Booking via mail til Almen.ungdomsskolen@kk.dk Ved booking skal desuden skrives: 1) Ønsket forløb /titel på forløbet 2) Ønskede datoer og uv-tider! (VIGTIGT!) 3) Skolens navn 4) Kontaktoplysninger på lærer(e) fra skolen. (telefon og mail!) 5) Antal elever (cirka) og klassetrin.

Mandag 2. september 2019 til Fredag 19. juni 2020
Finder sted på skolen
Forløbet har til formål at styrke elevernes innovative kompetencer samt styrke deres forudsætninger for at klare sig godt til prøven i 8. klasse. Der arbejdes casebaseret med en skabende tilgang.