Trigonometri i skoven
Trigonometri
Kontakt vejlederen ca. 14 dage før turen omkring ønsket tidspunkt for dagen, lærerens forventninger og elevernes forudsætninger. Er forløbet mandag, tirsdag, onsdag eller fredag - kontakt: Morten Vendelbo Hammeken tlf. 2373 0232 Email: mvjen@nst.dk Torsdage kontakt: Sascha Ethelberg Mobil 28304421 Email: sascha@ethelberg.net

Mandag 20. juni 2022 til Fredag 23. juni 2023
Københavns Naturskole, Bøllemosen
Skodsborgvej 400
Skodsborg
Eleverne skal løse følgende opgaver (det forventes, at de har arbejdet med det før, evt ved hjælp af opgaverne, som er i venstre side under ”Trigonometri undervisning”): - Beregn den nye bros længde ved hjælp af trigonometri og et nivelleringsapparat. - Beregn højden af et træ ved hjælp af klinometer og trigonometri. - Beregn den nye tovbane længde ved hjælp af Pytagoras-læresætning. - Beregn højden af et træ ved hjælp af målepind og viden om ligedannede figurer.