Tegn Amor-fortællinger!
Thorvaldsens Museum Amor tegning
I fokusudstillingen Kærlighedens Aldre myldrer det med den mytologisk drillende kærlighedsgud Amor, som Thorvaldsen elskede at tegne, modellere og udhugge i marmor. I undervisningen ser vi på et udvalg af de sarte og sjældent udstillede originaltegninger, og derefter tegner eleverne selv nye drillende kærlighedsfortællinger frem sammen med vores professionelle tegneundervisere. OBS: Særudstillingen Kærlighedens Aldre vises fra 19. november 2021 til 27. februar 2022. Uden for særudstillingsperioden ser vi på Thorvaldsens marmorversioner med Amor-motiv. Tirsdag - fredag kl. 10 og 12.

Tirsdag 2. november 2021 til Torsdag 30. juni 2022
Thorvaldsens Museum
Bertel Thorvaldsens Plads 2
København K
Hør fortællinger om kærlighedsguden Amor og tegn jeres egne kærligheds-fortællinger sammen med vores professionelle tegneundervisere!