Tør du drømme? Intet står i vejen for dig!
Mariam Hassanain
Til selve workshoppen vil jeg fortælle min personlig historie om, hvordan mine drømme gav mig livsglæde og styrke, og kom på rette spor. Men fokus vil ligge hos de unges egne drømme og arbejdet med disse – at dykke ind i sig selv, finde frem til drømmene, og turde sige dem højt, da det er første skridt på at opnå dem. Herefter vil vi lave nogle øvelser hvis fokus er, at det er essentielt at holde drømmene i live, at passe og pleje dem hver dag, så de kan blomstre. Som noget nyt vil der være mulighed for at elever der har et behov for det, kan få en individuel og mere uddybbende snakke om fortid, nutid og fremtid. Det vil være over 3 gange som et kort mentor forløb.

Tirsdag 1. august 2017 til Fredag 29. juni 2018
Københavnske skoler
Skolens adresse
Skolens post nr
København
Som jeg ser det, er drømme vores drivkraft her i livet. At følge dine drømme og gå efter hvad du vil, er hvad der giver dig adgang til frihed og oprigtig lykke.