STEM: VR - Lær at skabe og designe i Virtual Reality
STEM: Lær at skabe og designe i Virtual Reality
I dette forløb afprøver og bruger eleverne rigtige Virtual Reality headsets og den nyeste teknologi, hvor skaber digitalt i 3d 'inde i et VR miljø'. Dette skaber nye muligheder for, hvordan man kan arbejde med design og æstetik. Eleverne vil arbejde i mindre grupper, hvor de på skift i gruppen bruger headsettet og de andre følger med i, hvad der sker i den virtuelle verden på en tilknyttet skærm. Faglige mål: Dette forløb berører primært kompetencemål i Teknologiforståelse, Håndværk og design. Teknologiforståelse: "Digital design og designprocesser", ”Teknologisk handleevne” Håndværk og Design: Primært kompetenceområde: ”Design” Mål: Eleverne lærer at: • Kende og bruge redskaber til æstetisk produktion og design i VR • Eleverne kan skabe og designe æstetiske oplevelse med virkemidler i VR. STEMkbh: Dette forløb er en del af STEMkbh, der er din sikkerhed for et kvalitetsforløb inden for STEM-området. STEM står for Science (naturfag/naturvidenskab), Technology, Engineering (ingeniørens arbejdsmetode) og Math. Forløbet egner sig til at arbejde med praksisfaglighed og samle observationer til UPV. Forløbet varer typisk fra 9:00 til ca. 13:30, men dette kan tilpasses efter aftale. BUFX har computere og udstyr. Medbring madpakke.

Mandag 1. juni 2020 til Tirsdag 1. juni 2021
Værkstedshallerne, Julius Andersens Vej 1, 2450 Kbh
TEC, Stæhr Johansens Vej 7, 2000, Frederiksberg
København
Lær at være kreativ og designe i VR med den nyeste Virtual Reality teknologi.