STEM: Robotkodning for begyndere med Dash-robotter
Kodning og navigation: Makey Makey og Dash  billede
Fag: STEM
I dette forløb lærer eleverne at kode små og relativt simple Dash-robotter. De får en grundlæggende forståelse for kodning og får mulighed for at se deres kode virke ’i det fysiske rum’ og ikke kun på en skærm, når robotterne kører, blinker, taler og registrerer ting foran sig. Eleverne vil i løbet af dagen, ud over at lære at kode robotterne, også læse små udfordringer med deres færdigheder. Faglige mål: Dette forløb berører primært kompetencemål i Teknologiforståelse Teknologiforståelse: ”Teknologisk handleevne”, ”Computationel tankegang” Mål: - Eleverne får en grundforståelse for kodningens principper. - Eleverne lærer at kode robotter til at virke efter en hensigt. STEMkbh: Dette forløb er en del af STEMkbh, der er din sikkerhed for et kvalitetsforløb inden for STEM-området. STEM står for Science (naturfag/naturvidenskab), Technology, Engineering (ingeniørens arbejdsmetode) og Math. Forløbet understøtter inden for STEM: - Technology: Eleverne arbejder med teknologi Forløbet varer typisk fra 9:00 til ca. 13:30, men dette kan tilpasses efter aftale. BUFX har computere og udstyr. Medbring madpakke.

Mandag 3. september 2018 til Fredag 28. juni 2019
BUF X, 3. sal i Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4
Valby
Lær at kode Dash robotter. Få en grundforståelse for kodning ved at kode robotterne til at løse forskellige opgaver.