STEM: CRAFT – Danmarksmesterskaberne i innovation, samarbejde og digitale færdigheder
Craft.
Hvert år i februar deltager 400-500 københavnske skoleelever i CRAFT-finalen, København. I 2-5 dage har de arbejdet med at lave innovative løsninger på den virkelige verdens problemer. Løsninger på alt fra bedre forhold til hjemløse over bedre muligheder for at få lappet cyklen til FN’s verdensmål. Eleverne gennemgår i grupper en innovations- og designproces, skaber prototyper med teknologier og analoge materialer ved et besøg i BUFX og fremviser det hele til sidst ved den store Københavnerfinale i februar for dommere fra erhvervslivet og uddannelsessektoren. Eleverne bliver bedømt på samarbejde, innovation og brug af digitale teknologier og har arbejdet målrettet med disse ting. Dette forløb kan løbe over 2-5 dage. Deltagende lærere bliver tilbudt en kickoff-eftermiddag i november, hvor de får en introduktion og gode materialer at bruge til processen hjemme på skolen. Derudover er der mulighed for at komme med klassen i BUFX makerspace og arbejde på at realisere idéer til løsninger som prototyper inden finalen.

Fredag 13. september 2019 til Lørdag 29. februar 2020
BUFX' makerspace "Værsktedshallerne"
Julius Andersens Vej 1
København SV
Deltag i DM i innovation, samarbejde og digitale skills m. klasser fra 6.-8. Arbejd tværfagligt m. innovative løsninger på rigtige problemer op til KK-finale i februar. Få hjælp af BUFX underforløbet.