Skolekoncert med Samba Touré (Mali) på spillestedet ALICE
Samba Touré
Arrangør:Fagligt Center
Fag: Musik
Onsdag den 13. marts har I muligheden for at opleve en skolekoncert med den legendariske guitarist Samba Touré fra Mali og hans band. Samba Touré viderefører arven fra blandt andre Ali Farka Touré, og har forfinet Malis "ørken-blues". (Læs mere om Samba Touré under billedet) Lyt og se mere her: https://youtu.be/uhWBSQ08NWI Praktisk info: Koncert 1: kl. 10.00, målgruppe 0.-3. klasse Koncert 2: kl. 12.00, målgruppe 3.-6. klasse Varighed: ca. 45 minutter Hvor: Spillestedet Alice på Nørre Allé 7, 2200 Kbh N Tilmelding: send en mail til mig på keller@alicecph.com, efter først til mølle-princippet Pris: 20 kr. pr. elev Samba voksede op i 70’ernes Mali i en lille landsby Tombouctou-regionen med en enlig mor, der ifølge ham selv, ikke bare gav ham kærlighed fra barnsben, men også en musikalsk opdragelse. Sambas mor var en af de første kvinder til at optræde sammen med den unge Ali Farka Touré, der senere blev Malis måske største musiker. Mange år senere kom Samba selv til at spille med den store Ali Farka Touré som musiker i Alis band op gennem 90’erne. Det var et ønske, der gik i opfyldelse, for siden Samba flyttede fra Tomouctou til hovedstaden Babako, hvor han begyndte at spille en Touré-inspireret guitar-blues, var drømmen at spille med Ali Farka. Efter at have spillet med Ali Farka startede Samba Touré sit eget band en solo karriere. Siden er det blevet til 8 solo-plader, senest “Wande”, som udkom sidste år på Glitterbeat Records. Det bliver en skolekoncert med en af Malis helt store musikere og fortolkere af Malis ørken-blues, når Samba Touré gæster ALICE.

Onsdag 13. marts 2019
Spillestedet ALICE cph
Nørre Allé 7
København
Onsdag den 13. marts har I muligheden for at opleve en skolekoncert med den legendariske guitarist Samba Touré fra Mali og hans band. Samba Touré viderefører arven fra blandt andre Ali Farka Touré.