Skoleforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Ud med Knud
Ud med Knud af Sjællands Teater FAIR PLAY på Folketeatret
Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet. 2-3 uger før jeres besøg sender vi lærervejledning, forældrebrev samt elevbrev til jer, som I kan vælge at bruge til forberedelse. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i jeres undervisning. Forestillingen kan sagtens opleves, uden at I har brugt materialet. Efter hver forestilling åbner Kunstnerisk Laboratorium, som forlænger teateroplevelsen, hvor de unge får mulighed for at fordybe sig i forestillingens tematik og univers.

Søndag 15. januar 2023 til Torsdag 26. januar 2023
Folketeatret
Nørregade 39
København K
En musikalsk forestilling om at træffe afgørende beslutninger, at finde sig selv og ikke mindst om at overleve. En livsbekræftende fortælling om at leve med sygdom helt tæt ind på livet.