Skoleforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Habibi
Habibi af Opgang2 på Folketeatret
Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet. 2-3 uger før jeres besøg sender vi lærervejledning, forældrebrev samt elevbrev til jer, som I kan vælge at bruge til forberedelse. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i jeres undervisning. Forestillingen kan sagtens opleves, uden at I har brugt materialet. Efter hver forestilling åbner Kunstnerisk Laboratorium, som forlænger teateroplevelsen, hvor de unge får mulighed for at fordybe sig i forestillingens tematik og univers.

Mandag 13. marts 2023 til Lørdag 18. marts 2023
Folketeatret
Nørregade 39
København K
En højaktuel forestilling om identitet, forskelle og frygt, som vender om på perspektiverne, når rollerne bliver vendt – den danske pige Sara kan pludselig kun tale arabisk. Om dét at være fremmed.