Skole-Medicin Temadag
Emner:
SKOLE-MEDICIN TEMADAG er et velafprøvet koncept, der gennem læringsaktiviteter skaber ny viden om hensigtsmæssig/uhensigtsmæssig brug af medicin. HVEM UNDERVISER? En apoteksfarmaceut fra skolens lokalområde i samarbejde med læreren. HVORNÅR? En hel skoledag i efteråret 2022/vinteren 2023. HVAD LÆRER ELEVERNE? Dine elever får ved deltagelse i Skole-Medicin Temadag en unik mulighed for at opnå ny viden om medicin og hensigtsmæssig brug,som ikke indgår rutinemæssigt i undervisningen om sundhedsadfærd. LÆRING sker gennem hands-on øvelser, som er udviklet af farmaceuter, læger, forskere og en didaktikere og tilpasset mellemtrinet. SKOLE-MEDICIN TEMADAG UNDERSTØTTER • ”åben skole” gennem en varieret skoledag sammen med det lokale apotek • fælles mål for natur/teknologi (undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation) HVEM KAN DELTAGE? Vi indbyder 80 skoler, som har lyst til at deltage i Skole-Medicin Temadag. Vi sørger for at finde en apoteksfarmaceut i lokalområdet, som kan komme ud at undervise på den valgte temadag. Skriv til skolemedicintemadag@sund.ku.dk - hvis du ønsker at tilmelde din klasse, eller har spørgsmål til projektet.

Tirsdag 26. april 2022 til Fredag 31. marts 2023
Aktiviteten finder sted på skolen
Kan skoleelver forklare, hvorfor noget medicin findes som tabletter, mens anden medicin kun finder vej ind i kroppen ved inhalation eller injektion Hvor lang tid tager det at opløse en brusetablet?