Samtidskunst
Jacob Dahlgren Art is life
Emner:
Hvad er samtidskunst og hvordan definerer vi den? Ved at kigge nærmere på samtidskunsten på CC vil vi bruge kunsten til at blive klogere på den tid vi lever i samt den kunst som skabes i den. Vores undervisning tager udgangspunkt i dialog hvor vi ved at se på kunsten sammen øver os i analysere og perspektivere den. CCStudio lægger vægt på dialogbaseret undervisning, hvor elevernes egne oplevelser og iagttagelser vil danne udgangspunkt for undervisningen. Undervejs vil praktiske og kreative øvelser blevet taget i brug for at lade eleverne arbejde med udstillingerne individuelt og i grupper.

Onsdag 1. januar 2020 til Torsdag 31. december 2020
Copenhagen Contemporary