Queer Zahrtmann
Dronning Kristina. SMK
Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i vores aktuelle særudstilling 'Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab'. Gennem forløbet vil eleverne i fællesskab analysere og fortolke en række af Zahrtmanns værker med fokus på fremstillingen af identitet, køn og seksualitet. Sammen undersøger vi, hvordan Zahrtmanns kunstværker taler ind i samfundsdebatter og udfordrer den måde, vi tidligere har tænkt og i dag tænker på os selv og hinanden. Det anbefales, at forløbet suppleres med det tilhørende undervisningsmateriale før eller efter besøget.

Onsdag 5. februar 2020 til Søndag 30. august 2020
Den Hirschsprungske Samling
Stockholmsgade 20
København Ø.
Tværfagligt undervisningforløb i særudstillingen 'Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab'. Til forløbet hører et gratis undervisningsmateriale udviklet i samarbejde med LGBT+ Danmark.