Podcastworkshop på ENIGMA eller egen skole
ENIGMA
I dette forløb på ca. seks timer producerer eleverne korte podcasts med udgangspunkt i temaet digital dannelse og netetik/kritisk tænkning/debatkultur/god opførsel på nettet. Eleverne får desuden indblik i podcast som medie, virkemidler m.v. Eleverne kan fx producere korte podcast som: “Detector” på (fake) nyhed, produkt eller lignende, Voxpop, Debatprogram. Eleverne lærer at arbejde med storyline og processen i at visualisere et handlingsforløb. Derudover arbejde med, hvordan man strukturer en produktion, så man på bedst muligvis kommer i mål med sine idéer. Efter optagelserne er der tid til at redigere, hvor eleverne med vejledning fra underviseren kan til- og fravælge ønskede lydmateriale og arbejde med det generelle lydunivers. Til sidst skal eleverne præsentere sine podcast for hinanden og der vil være tid til sparring og refleksion over deres processer samt valgte indhold.

Tirsdag 30. juni 2020 til Fredag 30. april 2021
ENIGMA - Museum for post, tele og kommunikation
Ved tilmelding husk at angive:
Ønskede datoer/tidspunkter for undervisningen + Skolens navn
Kontaktoplysninger på kontaktperson + Antal klasser med ca. antal elever + Klassetrin
Workshop på 6 timer med fokus at producere og arbejde med podcasts.