Podcastfabrikken - Podcastkursus 7.-10. klasse
podcastfabrikken
Podcastkursus for 7.-10 og strækker sig over 3-4 dage og foregår "on location" på skolerne. Vi arbejder med alle facetter af proffesionel podcastproduktion, herunder journalistiske genrer, redaktionsmøder, deadlines, (presse-) etik, tilrettelæggelse, research, optageteknik, studieproduktion, lyddesign, teknik m.m. Gennem forløbet stifter eleverne således bekendtskab med podcastmediet og laver interviews, meningsmålinger, diskussioner, speakes m.v. Eleverne udvikler gennem forløbet en podcast og udvikler derved deres viden og færdigheder inden for det journalistiske felt. Læs mere på www.podcastfabrikken.dk eller ring for mere info på 29442335.

Tirsdag 1. januar 2019 til Lørdag 1. januar 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Podcast er en fed måde at formidle på. På Kurset arbejder eleverne med alle facetter af podcastproduktion. Tilrettelæggelse, Optagelser, Redigering, Speakes og Journalistisk.