Plakat, Klapat, Takalp – Kunstnerisk kommunikationskursus
Kunstnerisk kommunikationskursus
Arrangør:Papero Aps
Varighed af forløbet er som udgangspunkt tre gange tre lektioner. Gennem en række alsidige workshops introduceres både historisk, teoretisk og praktisk viden. Hvert 'trin' er afsluttet og tager udgangspunkt i den enkelte elev. Alle 'trin kan tilgås uden forudsætninger. Forskellige praktiske aktiviteter, med vægt på eksperimenterende processer, leder til både budskab, formmæssige valg og færdigt produkt. Med udgangspunkt i plakaten som udtryk og medie behandler vi den kulturelle betydning og de kommunikative kvaliteter og begrænsninger. Evt. fælles tema eller anden faglig kontekst aftaler vi, så forløbet kan indgå i flere faglige sammenhænge. Alle elever afslutter med en helt unik plakat, der trykkes i samarbejde med en socialøkonomisk virksomhed. ​ OBS! Det er muligt for mindre grupper at gennemføre forløbet i Paperos værksted.

Fredag 23. juli 2021 til Tirsdag 21. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Et praksisorienteret plakatforløb, der styrker elevernes kendskab til billedkommunikation, kunstneriske processer og kreativ produktudvikling. Leg med kunstnerisk kommunikation og udtryk - for alle.