PixiBallet - Prinsessen på Ærten
Prinsen begiver sig ud på en lang rejse i sin søgen efter den helt rigtige prinsesse, men det er ikke let at finde en prinsesse med ægte følelser, som tør være sig selv. Hele tre meget mærkelige prinsesser skal han møde, inden det pludselig banker på døren til hans eget slot. Prinsessen på ærten er et poetisk eventyr som i denne PixiBallet bliver fortalt gennem dans og bevægelse helt uden brug af ord. Forestillingen inviterer børn ind i en barok eventyrverden fyldt med pudder, parykker og en mystisk dirigent, der muligvis har en finger med i spillet. I Det Kongelige Teaters PixiForestillinger kan børn og deres voksne få en sjov og uhøjtidelig introduktion til teatrets klassiske kunstarter; opera, skuespil, ballet og koncert. PixiBallet er en ballet i miniformat lavet og fortalt til børn kun via dans og bevægelse til musikalske uddrag fra kendte balletforestillinger. Prinsessen på ærten danses til musik fra blandt andet de klassiske balletter Svanesøen og Nøddeknækkeren af Pjotr Tjajkovskij. Giv jeres elever deres måske første møde med balletgenren i denne fornøjelige forestilling. TIDSPUNKT: Forestillingerne spiller kl. 10 og kl. 12. Der er åbent en halv time før med mulighed for at indtage 10-mad eller madpakker på gulvet i foyeren ved Takkelloftet ved jeres klasses anviste garderobestativ.

Onsdag 14. september 2022 til Fredag 23. september 2022
Operaen (Takkelloftet)
Evkipagemestervej 10
København K
Tag dine elever med i teatret og oplev H.C. Andersens klassisk eventyr i en sjov, smuk og magisk PixiBallet for børn.