PapArt - skulpturleg
PapArt
Arrangør:Papero Aps
Med pap som og masser af varm lim skaber eleverne fælles -eller hver især, deres helt egne skulpturer. Rammen er givet og herfra er der tale om ren improvisation og problemløsning. De færdige skulpturer kan udstilles som egne værker, eller måske samles til en stor skulptur. Et synligt udtryk for processen, der indeholder erfaringer om både materialer, dimensioner og tyngdekraften. Og så er det sjovt og skaber tillid til egne evner og idéer. Aktiviteten skaber et frit kreativt rum, der fremmer trivsel gennem leg og æstetisk aktivitet og giver fornemmelse for tyngdekraft, rum, forløb og dimensioner. Sværhedsgrad tilpasses klassetrin. OBS! det er muligt for mindre grupper at gennemføre workshoppen i Paperos værksted.

Fredag 23. juli 2021 til Tirsdag 21. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Vi bygger skulpturer, som trodser tyngdeloven og ansporer fantasien. I genbrugsmaterialet pap og kun lim eller tape til rådighed skaber vi skulpturer, erfaringer om tyngdelov og booster selvtilliden.