ONLINE - venskaber, når vi ikke må ses
Still fra filmen TheTie
TILBYDES ONLINE: Med afsæt i to film vil vi invitere børnene til at fortælle om deres oplevelser under Covid-19 nedlukningerne og om hvad de er allergladest for at gøre med deres venner og familie. I kortfilmen ”The Tie” ser vi den voksne giraf og den lille barnegiraf kæmpe med sorte skyer der truer med at skille dem ad. I kortfilmen ”Genfundet” kæmper to strikkede dyr ihærdigt for at redde hinanden. Programmet er tværfagligt og indholder læring i filmsprog, dansk, billedkunst og musik. Børnene vil have muligheden for at udtrykke deres tanker og oplevelser gennem sproglig øvelser og en løbende dialog med os, ligesom ved at tegne. Derudover vil vi sikre bevægelse til filmenes musikalske element.

Onsdag 10. februar 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Onlineundervisning - varighed: 2 timer - BOOK på 32 118 288 eller skriv til skole@salaam.dk