Next Level - Innovation og teknologi workshops til dit valgfag
Workshops til dit valgfag
Københavns Kommunes Ungdomsskole har fået bevilget midler fra Fonden fra Entreprenørskab til at understøtte kreativitet, innovation og teknologi i valgfagsundervisning. Konkret betyder dette, at du som lærer/skole kan få en af vores undervisere tilknyttet din valgfagsundervisningen i op til 15 timer samt få adgang til digitale værksteder. Vores underviser vil kunne hjælpe med at introducere til/understøtte kreativitets- og innovationsprocesser, prototypeudvikling samt anvendelse af teknologi til prototypeudviklingen. For at gøre forløbet så virkelighedsnært som muligt, introduceres eleverne til Next Level programmet (https://nextlevel.ffe-ye.dk/om-next-level), således at eleverne får mulighed for at udvikle og præsentere en innovativ løsning på en selvvalgt problemstilling over for en ekstern dommer.

Tirsdag 30. juni 2020 til Fredag 30. april 2021
Underviser kommer ud på jeres skole
Ved booking husk at angive:
Ønskede datoer og uv-tider(VIGTIGT) Kontaktoplysninger på kontaktperson
Skolens navn+Antal elever(cirka)+Klassetrin
Vi tilbyder en underviser i op til 15 timer, som kan understøtte elevernes arbejde med kreativitet, innovation og teknologi i dit valgfag.