Naturfaglige filmbesøg (udskoling)
Naturfaglige filmbesøg
Arrangør:Planetarium
Alle vores film kredser om det naturfaglige, hvor eleverne får indsigt i emner såsom astronomi, jordens geologiske udvikling eller satteliters opdagelser i vores solsystem. Et besøg i Planetariums udstillinger kan med fordel kombineres med en film i Planetariekuplen. Tag et kig på vores filmprogram og find den film, I ønsker at se. Booking: Udfyld formularen herunder og I vil hurtigst muligt modtage en bekræftelse om, at jeres besøg er registreret. Pris: 50 kr. per person (både elever og lærere, inklusiv entré) I skoleferier og i weekender er entréprisen inkl. en film for skoler og SFO’er 144 kr. for voksne og 85 kr. for børn. Ved minimum 20 deltagere (gruppepris). Ring for særtilbud.

Tirsdag 1. september 2020 til Torsdag 30. juni 2022
Planetarium
Gammel Kongevej 10
København V
Lad dine elever få en lærerig og stærk visuel oplevelse ved at se en film i Planetariekuplen.