Mine valg – min fremtid! Religion, rummelighed, social kontrol og sociale medier!
Social kontrol, religiøsitet og sociale medier - Interaktiv workshop
Forløbet kan afvikles både fysisk/digitalt. Dialogbaserede oplæg om religion, rummelighed af andre der ikke ligner én selv, social kontrol og sociale medier efterfulgt af spørgsmål/svar og debat. Fokus er på konkrete eksempler fra dagligdagen og konkret viden samt tips. Formålet er at give konkrete værktøjer til eleverne så de kan træffe mere bevidste og klare valg ift. social kontrol, religion, sociale medier og rummelighed. Hensigten er også at klæde dem på med relevant viden om sociale medier og indflydelsen herigennem. Jeres elevers udbytte er: - Viden og oplysning om (svar på deres spørgsmål) og eksempler på religion, rummelighed, social kontrol sociale medier - Positivt syn på og tips til rummelighed og bevidste valg om ens fremtid - På langt sigt vil elevernes valg/fravalg (ifm. social kontrol og religiøsitet) hvile på et mere bevidst og afklaret grundlag.

Fredag 1. januar 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Dialogbaserede oplæg om religion, rummelighed af andre der ikke ligner én selv, social kontrol og sociale medier efterfulgt af spørgsmål/svar og debat. Fokus er på konkrete eksempler fra dagligdagen.