Medborgerskab - forebyggelse mod ekstremisme (Mellemtrinnet)
Still fra Pølseelgens ark
Gennem film og aktiviteter tilbyder Salaam Skole et intenst forløb, der støtter mellemtrinselevers demokratiske forståelse af medborgerskab, kritiske sans, vilje til indgå ansvarsfuldt i sunde, forpligtende fællesskaber, samt deres nysgerrighed og empati i forhold til mennesker fra mange forskellige kulturer. Omdrejningspunktet er at modvirke radikalisering i totalitære og/eller voldelige fællesskaber. Vores tilbud består af filmvisning som optakt til reflekterende og dialogskabende øvelser, inddragende aktiviteter på gulvet og i grupper, samt kreative processer med sociale medier. 3 moduler: 1. Modul: Alle skal høres (4 lektioner) 2. Modul: Om medborgerskab og god online opførsel (3 lektioner) 3. Modul: Sharing is caring – produktionerne laves færdige og præsenteres i klassen (3 lektioner)

Mandag 9. august 2021 til Fredag 24. juni 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Med film og aktiviteter tilbyder Salaam et intenst forløb, der støtter mellemtrinselevers demokratiske forståelse, kritisk sans og vilje til at indgå ansvarsfuldt i sunde fællesskaber.