Madkundskab / Prøveforberedende workshop til valgfag
Madkunstskab
I dette forløb træner eleverne sig i den afsluttende prøve i valgfaget. De får udleveret en opgave/case (som ligner et prøveoplæg) og skal derefter løse den praktiske opgave og til slut præsentere resultatet. Der er fokus på, at eleverne får aktiveret deres forforståelse, ideudvikler, overvejer målgrupper/persona, eksperimenterer med råvarer og metoder samt skaber et måltid/anretning tilpasset målgruppen og situationen. Derudover er det fokus på, at eleverne kan redegøre for valg og fravalg (fx tilberedningsmetoder, sundshedsværdi og lignende) i processen. Du kan enten booke en underviser fra ungdomsskolen som kan facilitere et forløb i jeres valgfagsundervisning, eller du kan rekvirere uv-materialet som du/I selv kan anvende i undervisningen. Forløbet er også en mulighed for, at du/madkundskabslæreren på skolen kan få indblik i prøven samt afprøve prøveformen. Varighed: ca. 6-8 timer, afhængig af skolens valgfagsmodel (aftale nærmere). Forløbet kan tilpasses skolens valgfagsorganisering. Forløbet er prøveforberedende.

Tirsdag 30. juni 2020 til Fredag 30. april 2021
Afvikles hos jer på skolen.
Ved booking husk at angive:
Ønskede datoer og uv-tider(VIGTIGT) Kontaktoplysninger på kontaktperson
Skolens navn+Antal elever(cirka)+Klassetrin
I dette forløb træner 7. og 8. klasseelever sig i den afsluttende madkundskabs prøve. Forløbet har overordnet samme opbygning som prøven og indeholder desuden elementer fra innovationsdidaktikken.