Lynkursus i proportionstegning
Målgruppe: 1. - 8. klasse Ansigtets proportioner er forholdet mellem øjne, næse, mund, ører og hovedform. Vi viser dig, hvordan du får styr på proportionerne – trin for trin. I virkeligheden er alle ansigter forskellige med variationer og små skævheder, der afviger fra de perfektformede æggehoveder, der her skal tegnes. Når du først kender grundprincipperne, er det lettere at se, hvilke små tilpasninger der skal til, når du vil tegne din ven, mor eller søde lærer! Kurset tager afsæt i vores spritnye tegnekit, som alle eleverne får med sig hjem. Varighed: 30 min. Tirsdag til fredag kl. 10, 11 eller 12.

Mandag 16. august 2021 til Torsdag 30. juni 2022
Thorvaldsens Museum
Bertel Thorvaldsens Plads 2
København K
Ansigtets proportioner er forholdet mellem øjne, næse, mund, ører og hovedform. Vi viser dig, hvordan du får styr på proportionerne – trin for trin. Kurset tager udgangspunkt i vores nye tegne-kit!