LGBT+ SEKSUALUNDERVISNING: KØN, SEX OG FRIHED TIL FORSKELLIGHED
LGBT+ Danmark: Seksualundervisning
Arrangør:LGBT+ Danmark
Kurset indeholder to moduler á tre timer: 1. Det første modul afholdes på skolen og består af et foredrag om kønsidentitet og seksualitet, samt en workshop om fordomme og forventninger til køn og sex. 2. Det andet modul afholdes i LGBT+ Danmarks lokaler, hvor eleverne vil få mulighed for at høre mere om LGBT+ rettigheder gennem tiden. Mellem første og andet modul inviteres eleverne desuden til at arbejde med temaerne i klasserne i samspil med deres lærere, og der vil derfor også være mulighed for at følge op på dette til andet modul.

Torsdag 30. juni 2022 til Fredag 30. juni 2023
LGBT+ Danmark
Vestergade 18E, 2 sal.
København K
Dette forløb klæder unge på til i højere grad at lære dem selv, deres kønsidentitet og seksuelle orientering at kende, så de kan få positive og trygge oplevelser med sex.