Kunst med alle sanser
Jacob Dahlgren: The Wonderful World of Abstraction, 2006
Hvordan oplever vi kunst udover at se på den? Hvad sker der når beskueren forvandles til en deltager? I dette forløb vil vi undersøge CC’s udstillinger ved at involvere flere sanser, lege og tale om hvad vi oplever undervejs. CCStudio lægger vægt på dialogbaseret undervisning, hvor elevernes egne oplevelser og iagttagelser vil danne udgangspunkt for undervisningen. Undervejs vil praktiske og kreative øvelser blevet taget i brug for at lade eleverne arbejde med udstillingerne individuelt og i grupper. Et 2-timers forløb inkluderer et besøg i vores værksted. Her vil eleverne arbejde kreativt og med inspiration fra vores udstillinger lave en fortælling om hvad de har oplevet og hvordan.

Onsdag 1. januar 2020 til Torsdag 31. december 2020
Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A
København K
Hvordan oplever vi kunst udover at se på den? Hvad sker der når beskueren forvandles til en deltager? Vi vil undersøge CC’s udstillinger ved at involvere flere sanser via lege og øvelser.